Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lieve Lowlove deel 6: Koen Koepeltent

Arme Koen Koepeltent heeft geen idee op welke camping hij moet gaan staan! Hoe zit dat eigenlijk met die campings op Lowlands? Roos en Martin hebben wel wat richtlijnen voor hem. Op welke camping gaan jullie eigenlijk staan en waarom?

55 reacties

 1. Bob

  CAMPING DRIE HARDE KERN! ;-)

 2. Moos en Rartin

  Jeetje, wat een leuk filmpje weer zeg!!! En wat een gave mensen zijn dat! Weet iemand op welke camping zij staan??? Dan zet ik mijn tentje daar ook op!!!1!!

 3. Roos

  CAMPING 4 FTW!!!! :D

 4. Martin

  Camping 4! Inderdaad! All the way!

 5. Bob

  Camping 4 is voor newbies. Tssk! :-p

 6. brokenbranches

  Jaja opa Bob, en camping 3 is voor de mannen van middelbare leeftijd die nauwelijks nog het terrein op komen :p

 7. Bob

  Haha! Ik kom echt wel het terrein op! Ik kan zelfs nog over de brug zonder mijn wandelstok!

 8. The Dude

  Dit jaar voor het eerst na.14 jaar maar eens een andere camping proberen dan 3. Ik denk 4 of 2.

 9. liske

  Ah ik strompel nog net de brug over en plof dan neer op camping 4! Camping 3 kun je je kont niet keren, camping 2 recht tegenover de 24-uurs-tent of hoe heet dat ding tegenwoordig en camping 1 is zo ver lopen dat ik van het idee alleen al chagrijnig word:p

 10. Martin

  Hahaha… Oh Liske, I feel your pain! Dan ben je ein-de-lijk Mountain EverBridge over en denk je bij camping 4 te zijn, maar die laatste meters zijn altijd zooo lang.

  Trouwens heb nooit begrepen dat mensen met hun tentjes in de greppels gaan staan tussen de campings in. Dat zijn toch vluchtelingenkamp-praktijken! :S

 11. Roos

  Nou inderdaad! Dan kan je toch net zo goed in de 24uurs tent gaan slapen?

  Wij dachten trouwens een keer slim te zijn door vlak bij een hek te gaan staan, zo van, dan hoeven er geen mensen langs onze tentjes te lopen (met risico van een legerkist op je hoofd) bleek het een populaire pisplek te zijn… Hoeveel gasten we niet hebben moeten wegjagen met de plantenspuit, tsss…

 12. brokenbranches

  Ohh kunnen we het daar even over hebben inderdaad? Wat bezielt die greppelkampeerders? Vooral de mensen die hun tentje in de rioolgoot zetten langs de weg naar het festivalterrein, niets eens óp een camping. Ik zou nog liever op camping 28 staan.

 13. Bas

  2, 3 of 4 omdat je dan in de buurt zit van het festivalterrein. En of het nou 2, 3 of 4 wordt is me om het even, overal gezellig!

 14. Alex

  Mocht het dit jaar gaan regenen op donderdag dan ga ik voor de grap eens kijken hoe de regen het leven zuur maakt van de greppelkampeerders. Lijkt mij een mooie show.

 15. Bob

  Of anders die mensen die hun tentjes opzetten in de bosjes tussen de campings… Lekker het hele weekend in de pislucht staan!

 16. Roos

  Het sosbos… brrr… ;-)

 17. kariend

  Heerlijk op 5, tenminste volgens mij is het 5.. gelijk na het kaartjes controleren drama de hoek om!

  Het is dan wel een tering eind lopen elke ochtend (nou ja middag) en avond (nou ja nacht)…

  Ik lig er super rustig, de douches zijn 24 uur lang open en ik ga toch de gehele dag niet het terrein af..

  Dat liever dat die greppelterror; wat denk je dan als je je tent opzet? Zo hier staat ie mooil ben je dan horizontaaldoof? ik gleed dan ’s nachts zo met mijn hele tent hop die greppelslootjes in..

 18. Bob

  sosbos? *kijkt confuus*

 19. Kimz

  Camping 4 stond ik vorig jaar, is mij goed bevallen. Toch nog aardig wat uurtjes gemaakt en niet te ver lopen!

 20. Roos

  @Bob ja dat enge stukje bos tussen camping 1& 2 of 2&3 noemen ze het sosbos… Ik ben er wel eens geweest om 3 uur ’s nachts. Het is… nou ja, ik word nog wel eens gillend wakker… ik praat er liever niet over… ;-)

 21. Martin

  Camping 5 is groot en rustig, alleen duurt het altijd een eeuwigheid voordat die opengaat. Pfff… We hebben er één keer gestaan en toen hebben we nog drie uur (of zo voelde het in ieder geval) voor een dicht hek moeten wachten… Grr… I was not amused.

 22. Bob

  @RuceWillis Nooit gehoord die naam, maar we hebben het duidelijk over hetzelfde. Rare mensen die Sosbos-kampeerders!

 23. martijn-0306

  camping 7….wanneer ik in mijn tent lig wil ik slapen, en heb ik dus ik dus geen behoefte aan party

 24. brokenbranches

  Ze hebben ook hele bijzondere inwijdingsrituelen heb ik gehoord van RuceWillis, maar dat is misschien meer een gesprek voor donderdagavond onder de partytent ;-)

 25. Bob

  @brokenbranches Ik kan nu al niet wachten op de spannende horror-verhalen! :-)

  (En in vind het _nu_ al gezellig, hier in de slowchat!)

 26. Bob

  * in=ik

 27. murvinator

  is er een volgorde hoe de campings open gaan? bijv; eerst 1 dan 2. enz. of gaan eerst tegelijk 1234 open en dan pas 567?

 28. Roos

  @Murvinator, volgens mij inderdaad eerst camping 1,2,3,4 omdat die na de brug liggen, en aan ’t eind van de middag pas 5 en 6. 7 is dacht ik de campercamping en is de hele dag al open voor de lucky few :)

 29. Mark

  Campercamping ging vorig jaar op donderdag rond 13:45 open (ik moest daar werken).

 30. Bob

  Volgens mij gaat 5 zelfs pas op vrijdagmorgen open.

 31. brokenbranches

  Dat was camping 6 @Martin, waar we toen uuuuren moesten wachten in de regen en de beveiligingshekken bestormd werden door baldadige bezoekers ;-) Alweer back in 2007 trouwens…

  (slowchat FTW :-)

 32. Martin

  Dus 6 gaat eerder open dan 5? Hmmm…. Logisch! Hahaha…

  Ik ben trouwens benieuwd of er nog van die huisjes staan. Die Pods? En wie kent er iemand die daar ooit gebruik van heeft gemaakt?

 33. Tony P.

  Als die dingen 100 euro extra zouden kosten, zou ik het nog overwegen… Maar 450 euro? Kijk en huiver: http://www.podpads.com/festivals.asp#26

 34. Martin

  Voor dat geld wil ik ook op een draagstoel over het terrein gezeuld worden de hele dag. Wat een geld zeg. Daar koop je een Grieks eiland voor tegenwoordig! :|

 35. Roos

  Ja, lijkt mij stiekem ook wel relaxed die Podpads… ;) Maar voor 450 euro kan je haast een Centerparks huisje huren voor het weekend! Zit er een met bier gevulde koelkast en bubbelbad bij ofzo?

 36. kariend

  Camping 5 gaat precies open als ik zo ongeveer binnen kom ;-)

  @Martin ik ken wel iemand die in zo’n ding heeft gezeten (betaald door haar werk toen Essent nog op LL stond) Ze vond het niks!

 37. 180492003

  Camping 4 bevalt me altijd prima! Niet te ver lopen van het terrein, dus na het dagprogramma nog een paar biertjes drinken en daarna weer terug naar het terrein!

 38. Arinna

  1234 zijn vol tegen de tijd dat wij aankomen (rond middernacht), dus dan is de enige keus 5/6. 7 is de camping tegenover de polsbandjes en die gaat pas ’s ochtends open. 6 ligt soort van achter 5 zonder duidelijke scheidslijn, en daar maakt de campercamping deel van uit. Of in ieder geval stond ik de afgelopen jaren het dichtst bij toiletgebouw 6.

 39. Martin

  @kariend Ik kan me ook wel een beetje voorstellen dat het daar vrij saai is. Een veld vol met van die soort veredelde vogelhuisjes. Het is toch veel gezelliger om op een gewone camping te “bonden” met je buren, nadat je over hun scheerlijnen op je bek bent gegaan en meteen bij hen kan aanschuiven voor een biertje. :)

 40. Bas

  Hoe snel is camping 4 ongeveer ‘vol’? Voor mijn gevoel zijn 2 en 3 het eerst vol, of klopt dat niet?

 41. Martin

  Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is camping 4 meestal wel vol. Dan zie je de eerste wanhopige meisjes en jongens met hun meuk ronddwalen in de hoop nog ergens een plekje te veroveren, zonder in een greppel te belanden.

 42. Floris

  standaard camping 7… dat heb je met camper/caravan :-)

 43. Floris

  houdt m’n buikje strak, al dat gewandel, het is er rustig en als ik wil feesten ga ik bij m’n vriendjes op de andere campings buurten. Komt goed uit, want op lowlands IS IEDEREEN JE VRIENDJE!!!!

 44. Arn-Out

  Wel FF bij vermelden dat je op 7 alleen terecht komt met ’n camper..

  Vrees dat niet iédereen d’t 1’tje heeft..:P

 45. ruud

  AMATEURS!!! LISTEN,the best way is?????
  auto parkeren,eerste plek die je tegenkomt bij binnenkomst je tent neer zetten. EN DAN???
  Het hele weekend tussen het festival terrein en de 24 uurstent rondstruinen. Op de terugweg kom je langs je tent die lekker dichtbij je auto staat. Inpakken en wegwezen voor een weekje slaap. p.s. laat je tent thuis/in de auto en ga lekker feesten. THE WAY TO GO!!!!

 46. Bartjeohja

  Ik hou van een lekkere donderdagmiddagwandeling dus voor mij camping 1, lekker dichtbij de grolsch dus tijdens vesthaal/bierdrink/hashbijvulmomenten altijd feest !! Camping 1 rechtdoor langs de 24uurstent met de bocht naar links eerste kruising rechtdoor na 150 meter aan de rechterkant pak em beet 3 meter van de sloot!

 47. Arinna

  7 is niet de campercamping, maar de camping tegenover de polsbandjes die pas ’s ochtends open gaat. 6 is de enige echte campercamping. Zie de OP van dit topic op fok voor een plattegrond: http://forum.fok.nl/topic/1854275camping 6 betekent dus ook een stuk verder wandelen dan camping 7.

 48. @Juustemans

  Kan iemand me uitleggen waarom je IN GODSNAAM niet zelf Lowlands zou willen ontdekken?

 49. Paco

  De campercamping. Lekker een dorp bouwen met 40 vrienden en je eigen afterparty elke ochtend. Het is wel een eind lopen, maar dat zorgt er wel voor dat je maximaal op het terrein blijft, ff snel terug naar je tent doe je niet. En onderweg maak je de leukste dingen mee!

 50. kariend

  @floris zaterdag voor de tai chi toch ;-)

  Zaterdag ga ik naar Duitsland om wat leuke campingdrankjes op te halen! (Onee jij drinkt niet). Ach meer voor mij..

 51. lee den haas

  haha uit katwijk, ik ben benieuwd wie dat is

 52. Floris

  Niet voor het 1 of ander maar de brug hoort erbij, die MOET je toch wel 2X beklommen hebben het weekend :-)

 53. liske

  De eerste keer als Lowlands-virgin ben ik bloedend (van mijn schoudersporttas) op camping twee beland. Elke nacht wakker gelegen van die leuke 24-uurs tent. Het jaar daarna hoorden we dat alle awesome mensen op camping 3 stonden maar dit was echt een deceptie. 10 centimeter voor de tent om je kont te keren, 1000 scheerlijnen en boze eigenaren en vooral stomme buren. Dus nu sta ik elk jaar op het walhalla dat camping 4 heet.

 54. Peter

  Dit jaar ook voor het eerst en donderdagavond aankomst maar hoe gaat dat in zijn werk dan,hoor zoveel dingen???
  Camping 5 lijkt me wel wat!
  alvast bedankt voor de hulp!!

 55. Thijs

  Camping 4! Roeleert de pan uit!
  in 8 keer maar 1 keer op een andere (C1) gestaan, (vanwege vrienden die plek hadden gereserveerd) wat had ik daar een spijt van zeg… Een griebuseind lopen met al je spul op je nek.
  Maar laat iedereen maar lekker neerploffen waar hij denkt dat goed is, het komt altijd wel goed.

U kunt niet meer reageren.