Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lieve Lowlove deel 2: Wasbeertje

In deze aflevering van Lieve Lowlove maakt Wasbeertje zich nogal zorgen om haar persoonlijke hygiëne op Lowlands. Martin en Roos staan paraat met advies, maar andere tips hoe Wasbeertje haar smetvrees op Lowlands kan overleven zijn welkom. En wat vinden jullie eigenlijk van dat meisjes-douchen-bij-de-jongens gebeuren?

19 reacties

 1. olafdb

  Ik heb nog nooit een Lowlandsdouche van binnen gezien. Daarvoor is het ook een festival. Beetje deo en gaan. Iedereen stikt na de eerste dag. Lekker vies zijn met z’n allen.

 2. Stefan

  meisjes-douchen-bij-de-jongens Kan dat ? :P

  Ik douche meestal wel een aantal keer, sta nogal vroeg op ’s ochtends dus dan is het wel lekker wakker worden.
  Heb het wel de eerste 5 keer niet gedaan maar vind het toch wel fijn :P

 3. VUIG

  Gezinsverpakking deo mee en verbloemen die boel. Is een beproefd concept. Deden ze in de middeleeuwen al ;)

 4. Dras

  Beetje shampoo mee en gewoon naar het veluwe meer. Werkt voor mij al jaren. Ook zeer goed tegen de kater :D

 5. Ties

  lekker naar de sauna en daar onder de koude douche. niks zo verfrissend!

 6. Martin

  Deo-douche? En op maandag je armen zeker niet meer naar beneden kunnen doen vanwege de korsten? Gadver…

 7. Daniel

  Wat dras zegt, ik ben vorig jaar 1x naar het veluwe meer geweest en wat was dat lekker zeg. Niks is lekkerder voor je vermoeide ledematen dan nagenoeg gewichtloos in het water dobberen.

 8. Willie

  Ik ben meer voor de Auschw…ook wacht dat geintje mag ik hier vast niet maken, maar de douche op Roskilde; met zijn allen in een hok, waarje dan nog wel zelf een douchekop hebt en je niet met een brandslang afgespoten wordt, 28 graden in combinatie met de gigantische hoeveelheid stof maakt dat je daar toch wel gebruik van moet maken, want na 3 dagen zijn je poriën verstopt, verder ligt het aan mijn bui of ik op Lowlands wel of niet 1 keer een douche pak, mensen die elke dag gaan douchen snap ik al niet, maar dat ze ook nog eens in die lange rij achteraan sluiten snap ik al helemaal niet, het aantal douchers neemt ook toe, dat is ook geen goed teken.

  Beste festivaldouche ooit; Haldern, die steekt er met kop en schouders boven uit.

  Meisjes bij de jongens is an sich prima, maar als ze dan gaan staan kutten om zich in het hokje om te kleden dan vind ik dat ze zich niet zo moeten aanstellen, kleed je uit, stap in het hok, je hebt wel een hele hoge eigendunk als je denkt dat alle jongens je wel gaan begluren.

  Maar eigenlijk vind ik dat wanneer je het toestaat dat meisjes bij de jongens mogen je het hele gescheiden concept moet opheffen, wij mannen pleiten toch ook niet voor eigen wc-hokjes zodat we ’s morgens rap kunnen gaan kleien, nee dan is dat opeens wel gemengd.

 9. rucewillis

  Ik sluit me helemaal aan bij Willie en Stefan, jongens en meisjes apart douchen, wat een verouderd concept :P Alleen aparte wc’s voor jongens die ’s ochtends een bruine trui gaan zitten breien lijkt me dan wel weer een goed idee… die lucht! Wij meisjes ruiken natuurlijk naar roosjes ;-)

 10. 180492003

  Vind het toch altijd wel fijn om even een douche te nemen op een festival. Wat je er van vindt moet iedereen zelf weten. Als je vooral niet wil douchen op een festival, prima. Wil je dat wel, hebben de “niet douchers” er dan last van?

 11. hendrix lover

  dit is mijn oplossing
  http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/518579412/Portable-outdoor-product-camping-water-bag-PVC-folding-water-bladder-10L-15L-20L.jpg

 12. liske

  Douchen is voor mietjes WA! Nee kidding, lekker zelf weten, maar niet douchen hoort er stiekem wel een beetje bij. Lowlands-swag.

 13. Mr.T

  Graspop was het geweldig, 75% vd metalheads daar weigert om te douchen. Dus geen rij en alle vrijheid, perfect om uurtje of 9/10 te douchen! 9/10 douchen, 11 ontbijtje, 11/12 eerste biertje en kater is weg!

 14. Willie

  Katers? Op festivals? Niet doen joh, dat is zonde.

 15. matthijs

  Toen ik 17/18 was deed ik het niet, nu gewoon iedere dag. Rij bij de mannen valt best mee, zelf om prima time nooit langer dan 10 minuten hoeven te wachten. Voel me er een stuk lekkerder na een douche.

 16. Djoeke

  Ik sta al 3 jaar trouw op caming 3 met 24-uurs douches. Net voordat de laatste nacht-act ophoudt even douchen om een uurtje of 4/5, prima te doen. Verder hang ik gewoon met m’n hoofd onder de ijskoude kranen in het washok m’n haren te wassen, heerlijk verfrissend!

 17. Yoren

  Hou de douches maar gescheiden, als een natuurlijk ochtend persoon rol ik na de hele nacht in de xray staan dampen op zijn laatsts rond 10en de tent uit en de douche in. Als jongen is het wel fijn dat ik mijn rollende beweging niet hoef te onderbreken voor een groep meisjes die gisteren vroeg gingen slapen voor de douche.

 18. Hannah

  Afgelopen jaren niet gedoucht, nu overweeg misschien toch één keertje te gaan komend weekend. Hoe zit het met de douches? Gewoon met zijn allen in één grote ruimte of zijn er echt hokjes?

 19. brokenbranches

  Er zijn hokjes @Hannah, wel vrij krap maar te doen.

U kunt niet meer reageren.