Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lieve Lowlove deel 1: Roekeloze Ronnie

In onze nieuwe wekelijkse ingezondenbrievenrubriek Lieve Lowlove krijgen bezorgde Lowlovers advies over allerlei onderwerpen die met Lowlands te maken hebben. De wijze raad wordt verzorgd door Roos en Martin, die je misschien nog kent van de Lowlove tententest.  Zij kruipen voor de gelegenheid in de huid van Lieve Mona en proberen de inzenders van hun festivalzorgen af te helpen.

In de eerste editie van Lieve Lowlove krijgt Roekeloze Ronnie advies over hoe hij vier dagen zuipen op Lowlands kan overleven zonder in een greppel te eindigen. Daar is zijn moeder nogal bezorgd over.

Hoewel Roos en Martin doorgewinterde Lowlandsgangers zijn en de meeste briefinzenders goed op weg kunnen helpen, doen zij graag een beroep op jullie om aanvullende tips en verstandige opmerkingen in de reacties te plaatsen.

7 reacties

 1. Ferraro

  Hilarisch ! En vooral heel nuttig.

 2. mark

  Erg leuk! Vreemde is dat ik op Lowlands vaak tegen 10 uur erachter kom dat ik enkel nog maar ontbeten heb – en toch voel ik me dan prima! Bier=2 sneeën brood.

 3. brokenbranches

  Ahhh die arme moeder van Ronnie wordt zomaar in de kast gestopt! Haha!

  Mijn tip van de dag: gewoon een zondutje doen in het gras bij zo’n Scandinavische melodramatische act in de India. Categorie Saybia.

 4. Jeurisz

  Zeer hoge kwaliteit. Dank voor de tips!

 5. Chr!s

  Ik zeg: morning-afterpillen mee en de dag beginnen met een kopje verse muntthee met honing en citroen, ook wel bekend als ‘gras-in-een-glas’.

 6. Martin

  Pfff… Gras-in-een-glas? Dat is nog erger dan een maandverbandreclame! Ik zeg nee! |:(

 7. Oude Jaap

  Het zal je kind maar zijn….

U kunt niet meer reageren.