Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Restkaarten Lowlands alweer uitverkocht

Niet geheel verrassend: de kaarten die vanmiddag om 16 uur in de verkoop gingen, waren binnen 45 minuten weg. Dat meldt Rapid Razor Bob. Het betrof een partij ongebruikte tickets van sponsoren en kaarten van zwarthandelaren die ongeldig waren verklaard. De organisatie laat weten dat er in de zomer wellicht nog meer restpartijen in de verkoop gaan.

7 reacties

 1. herrsanex

  45 minuten, maar enkel omdat de site van Ticketmaster de drukte weeral niet aan kon. Ons groepje is nu in ieder geval compleet \o/

 2. VUIG

  Als je ziet dat die overige 54.878 kaarten in twee uur uitverkocht waren en deze 122 en drie kwartier is dat helemaal niet zo rap ;)

 3. DV8

  Ik heb er 2 gekocht… joepie

 4. Floris

  45 minuten is best wel lang, maar dat had volgens mij te maken met een fout in de site. Na een kwartieer de hele tijd een foutmelding te krijgen (een ANDERE foutmelding dan de site = overbeladen), kwam ik erachter dat je gewoon relaxed kaartjes kon kopen als je de site van ticketmaster op ‘english’ zette. Bizar..

 5. Ties

  gelukkig nu heb ik mijn zus en schoonbroer er toch bij =)

 6. DefisDre

  Ze waren wel sneller uitverkocht, maar het systeem gaf soms nog kaarten terug omdat mensen hun betaling niet hadden voltooid. Qua aanvragen zal het dus na een paar minuten al zijn geweest.

 7. LowLove

  45 minuten? Na 20 minuten stond bij mij op het scherm dat de kaarten uitverkocht waren….

U kunt niet meer reageren.