Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (9)

Er komen steeds meer vlinders in onze buik nu Lowlands met rasse schreden nadert; nog maar zeven nachtjes slapen! Dit weekend is de laatste kans om jouw Lowlands fetisjisme te bevredigen , maar we vergeten ook de ongelukkigen niet die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen of winnen. Wees niet getreurd: er zijn genoeg alternatieven voor Lowlands die hopelijk net zo leuk worden. Deze editie van de concertagenda biedt dan ook een overzicht van Lowlands pre-parties en festivals voor de thuisblijvers / vakantiegangers. Uiteraard wel met een Lowlands-twist.

Als je echt niet kan wachten tot de 17e, dan kan je terecht op de volgende locaties:

 • Mocht je donderdag 9 augustus in Scheveningen wat aan je teint willen doen, loop dan ook bij Strandpaviljoen Buiten naar binnen waar de The Black Seeds hun relaxte reggae droppen.
 • De zaterdag van Huntenpop, het tweedaagse festival onder de rook van Doetinchem (give or take) herbergt twee Lowlands acts met de stempel “made in da Benelux”: Dope D.O.D. en Triggerfinger.
 • Het festival met het hoogste Lowlands gehalte komend weekend is Dockville. Je moet er wel een stukje voor rijden (Hamburg) maar dan heb je ook wat. Wat dacht je van Boy & Bear, Disclosure,  The Maccabees, tUnE yArDs, WhomadeWho en Alpha opener GBTTZ? Precies, jouw Lowlands pre-party zou dit weekend zomaar in Hamburg kunnen zijn. Of je blijft thuis en gooit de Rough Guide to Lowlands 2012 partymix van Sandeman op en popt met wat vrienden een versnapering. Of twee.

 

 

Hebben we dingen gemist? Laat het ons weten in de reacties!

6 reacties

 1. 180492003

  En niet vergeten: dinsdag 16 augustus Odd Future in Paradiso met in het voorprogramma TRASH TALK!

 2. brokenbranches

  En deze zaterdag op Waterpop ook een heel aardige line-up voor een gratis festival! Rats on Rafts, Moss, Dope D.O.D., The Medics.. Je moet alleen wel naar het gehucht Wateringen ;-)

  http://www.waterpop.nl/programma/10

 3. frankonijn

  En zaterdag Paradigm in Groningen, voor al de X-Rayders (y)

 4. Mark

  Of als opwarmertje: Snoop Dogg op donderdagavond in 013. Daarna direct door naar Biddinghuizen.

 5. Ferraro

  Dank voor de aanvullingen!

 6. Alex

  Morgen treedt Dio op in het Vondelpark.

U kunt niet meer reageren.