Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (7)

We zijn twee weken verder dus is het hoog tijd om de agenda erbij te pakken voor een nieuwe Lowlove concertagenda! Het klimaat van ons kikkerlandje laat ons aardig in de steek dus stellen wij voor om de koffers te pakken op weg naar het warme Spanje!

Weer of geen weer, de Belgen weten wat feesten is. Anderhalf week geleden ging men nog los op Rock Werchter, morgen is Dour Festival aan de beurt. Vier dagen lang zie je de crème de la crème van festivalacts en -dj’s . Zo zie je er: C2C, Flux Pavilion, FuntCase, KOAN Sound, Marcel Dettmann, Ben Clock en het Nederlandse hiphoptrio Dope D.O.D..Voor diegene die baalden dat dj Joris Voorn Lowlands vorige week annuleerde, op Dour komt hij nog wel.

In Spanje hebben ze op Bilbao BBK Live grote namen weten te strikken voor aankomend weekend. Naast festival-musts zoals Radiohead en Mumford & Sons komen er ook artiesten die op het Lowlands-affiche prijken: Ben Howard, Bloc Party, The Maccabees en Enter Shikari. Met een temperatuur van rond de 23 graden lijkt ons dit geen straf.

In de vorige agenda noemden we al het gratis festival de Affaire in Nijmegen. Ook Ewert & The Two Dragons en St. Paul reizen tijdens de Vierdaagse Feesten af naar Nijmegen voor een week feesten en live-muziek. Tevens verzorgt Blaudzun een optreden in de Stevenskerk, helaas is dit al uitverkocht.

Er zijn veel festivals waar van de hele line-up maar één artiest een Lowlands-act is. Zo staat Go Back to the Zoo 13 juli op Badpop, Fresku 14 juli op Bokpop, ACID P303WER 14 juli op de Lemon Rave in OT301 (Amsterdam) en Skrillex op 28 juli op het Belgische Tomorrowland.

Hebben we dingen gemist? Laat het ons weten in de reacties!

2 reacties

  1. Ruud

    Willy Moon en Fresku staan ook op festival de affaire tijdens de vierdaagsefeesten!

  2. 180492003

    En op de Affaire zie je een heleboel pre-Lowlands acts!

U kunt niet meer reageren.