Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (5)

Het is een veelbewogen week. Na de blijdschap om nieuwe namen op dinsdag, de teleurstellende wedstrijd van Oranje gisteravond, lijkt het ons tijd voor wat stabiliteit. En hoe kunnen we dit beter bewerkstelligen dan met de terugkerende Lowlove concertagenda! Ook dit keer plozen we de agenda’s van de 77 (zelf)bevestigde muziekacts voor je uit voor een overzicht van optredens.

 • Een van de grote namen deze week was ongetwijfeld de Heideroosjes. Deze punkband is begonnen aan een afscheidtournee die hen langs vele festivals brengt, zoals De Zwarte Cross, Sziget en Dutch Valley. Voor een volledig overzicht kun je het beste even kijken op hun site.
 • Benieuwd wat Acidp303wer nou eigenlijk is? Op 29 juni staat het acid house duo te beuken in de Melkweg. Dit is overigens het eerste optreden waar beide dj’s als duo zullen optreden, spannend dus!
 • We hadden het twee weken geleden al over Rockwerchter, één van de bekendste rockfestivals van België. Voor de volledigheid kunnen we daar nog een naam bijvoegen: Knife Party, de dubstep-sensatie afkomstig uit de band Pendulum.
 • Technoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Awakenings Festival op 30 juni in Spaarnwoude. Joris Voorn en Marcel Dettman & Ben Clock zullen, naast vele andere Lowlands-waardige namen, acte de presence geven.
 • Op 30 juni begint in Denemarken de warming-up van Roskilde dat een paar dagen later zal losbarsten. Wil jij ook meedoen aan de befaamde Naked Run en aanwezig zijn op één van de grootste muziekfestivals in Europa? Dan is Roskilde the place to be. Ook de namen vallen niet tegen, zo zie je er Refused, Santigold, The Shins, Django Django en tUnE-yArDs.

Hebben we dingen gemist? Laat het ons weten in de reacties!

Eén reactie

 1. DefisDre

  Als je nog meer festivals zoekt:

  14 – 16 juni:Hutsfred Festival (Zweden)
  15 – 17 juni:Northside Festival (Denemarken)
  22 – 24 juni:Isle of Wright Festival (Engeland)
  22 – 24 juni:Southside/Hurricane Festival (Duitsland)
  23 – 24 juni:Rock-a-Field (Luxemburg)
  26 – 29 juni:Hove Festival (Noorwegen)
  28 juni – 1 juli:Rock Werchter (België)
  29 juni – 1 juli:Main Square Festival (Frankrijk)
  30 juni – 4 juli:Roskilde Festival (Denemarken)

U kunt niet meer reageren.