Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (4)

Het aantal dagen voor de start van ons geliefde festival neemt af en de Lowlands-fever neemt toe. De komende weken kan je jouw Lowlands-lusten wederom de vrije hand geven. Naast twee festivals in het zonnige Barcelona zijn ditmaal Rock Werchter en de Beschaving belangrijke hofleveranciers van reeds (zelf)bevestigde Lowlands-artiesten.

 • Geen zin om te wachten tot Lowlands en klaar voor een last minute zonnig avontuur? Vandaag is Primavera Sound in Barcelona begonnen! Aan de kust zie je daar onder meer Beach House, Wilco, The XX, Refused en Jamie XX.
 • Blaudzun is een drukbezet man en zal de komende maand onder meer op Vestrock in Hulst (2 juni), driemaal op Oerol (Terschelling, 17 en 18 juni) en Park City Live in Heerlen te zien zijn (23 juni).
 • Ook de zelfbevestigde Fresku blijft zijn album promoten. Zo staat hij vrijdag op de hiphop surpriseparty Beestenboel in Zwolle. De dag erna verschijnt hij op hiphopavond Puna in de Paradiso en als laatste is poppodium Victorie in Alkmaar op 8 juni aan de beurt.
 • Het Duitse dj-duo Âme zal deze zaterdag hun deephouse loslaten op Free Your Mind Festival in Arnhem.
 • Daarnaast zullen de nieuwe dancenamen niet aan jullie voorbij zijn gegaan. Vier van deze nachtbazen zijn 14 t/m 16 juni (wederom) in Barcelona te vinden. Sónar, een toonaangevend dancefestival midden in de stad, heeft onder andere Hot Chip, John Talabot, Nicolas Jaar en Peaking Lights geboekt.
 • Gelukkig heeft Nederland ook nog een festival deze maand en wel in Utrecht. Festival de Beschaving is op 30 juni gastheer van onder andere Zulu Winter. En het zal ons niet verbazen als er meer acts van dit prachtige festival voor Lowlands zullen worden geboekt.
 • Het grootste zomerfestival bij onze zuiderburen pakt van 28 juni t/m 1 juli groots uit. We hebben het natuurlijk over Rock Werchter. Op donderdag mag je je verheugen op The Maccabees en Skrillex. Zaterdag is er op de Mainstage plek voor Kasabian en The XX. Voor het ingetogen werk van James Vincent McMorrow en -daar is ie weer- Ben Howard moet je verhuizen naar de Pyramid Marqee stage. Ed Sheeran maakt het op zondag af.

Hebben we dingen gemist? Laat het ons weten in de reacties!

3 reacties

 1. Amir

  Fresku staat nog steeds niet op Lowlands.nl :( ik hoop echt dat ie wel komt!….

 2. liske

  We hebben erg grondig onderzoek gedaan naar zijn zelfbevestiging bij Giel toen op 3fm ;). Giel vroeg het, Fresku keek naar zijn manager, die knikte en vervolgens bevestigde hij zijn komst naar Lowlands… Dus laten we het hopen!

 3. Amir

  Inderdaad !! zou wel echt dope zijn

U kunt niet meer reageren.