Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (3)

We zijn twee weken verder en het is inmiddels tijd voor de derde concertagenda. Aangezien we niet 92 dagen kunnen wachten tot het feest losbarst, geven we hier een overzicht van optredens van reeds (zelf)bevestigde artiesten. En daarbij schromen we dit keer een ritje over de Duitse grens niet!

  • Vorige week vertelde dj St. Paul ons dat hij ook dit jaar voor een veertiende keer terugkomt naar Lowlands. Is het je gelukt om nog nooit een dansavond van St. Paul bij te wonen? De ultieme St. Paul Lowlands warming-up vindt elke donderdag in Tivoli plaats onder de naam Pop-o-matic. Daarnaast verzorgt St. Paul door heel het land in poppodia en op festivals leuke dansavonden die je het beste kunt checken op zijn site.
  • Een tweede nieuwe naam vorige week was Fresku. Deze Nederlandse rapper presenteert op 20 mei zijn nieuwe cd Maskerade in de Effenaar in Eindhoven. Op 23 juni staat hij vervolgens op het Beats and Roots festival in Den Bosch en als laatste is hij bevestigd voor Hip Hop Hard festival in Hengelo op 7 juli.
  • Het was een drukke week vorige week want ook Beach House bevestigde zichzelf. Wie niet genoeg kan krijgen van deze dromerige indie pop kan ze op 26 mei bewonderen in de Melkweg. Mits je via via een kaartje kan scoren want het concert is uitverkocht…
  • De grap ‘slapen doe je op Pinkpop’ lijkt dit jaar een beetje flauw. Naast vele grote namen staan er dit jaar ook wat Lowlands-artiesten. Zo meldden wij vier weken geleden al dat Ben Howard en The Kyteman Orchestra er zouden staan.  Daar kunnen we nu Miike Snow (maandag) en St. Paul (zondag) nog aan toevoegen.
  • Als laatste vestigen we de aandacht op Rock am Ring in Duitsland, zo’n 150 kilometer met de auto vanaf Venlo. Dit grootse rock festival vormt een duo-festival samen met Rock im Park en zal dit jaar voor de 27e keer plaatsvinden. Metalheads en punkers kunnen hun hart ophalen bij Enter Shikari en Refused. Voor de rockers zijn er Kasabian en The Maccabees. En ja, welk festival is dit jaar compleet zonder Skrillex en Triggerfinger?

Hebben we dingen gemist? Laat het ons weten in de reacties!

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.