Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (2)

In aanloop naar de grote festivals als Pinkpop en Rock Werchter valt er de komende weken live nog veel te genieten. Hieronder hebben we weer een aantal fijne gigs van diverse Lowlands bands voor jou op een rij gezet.

 • Mocht je komende zaterdag nog geen plannen hebben; op de diverse (12) gratis Bevrijdingsfestivals vind je een aantal Lowlands bands. Zie ons vorig concertoverzicht voor meer details. UPDATE: Ben Howard heeft zijn optredens in Haarlem en Groningen afgezegd.
 • Het Walk the line festival in Den Haag herbergt op vrijdag 11 mei -naast talloze bands die op Lowlands niet zouden misstaan- één zelfbevestigde naam: rocker Willy Moon.
 • Op 24 mei kan je De Avonduren (uit de Kytopia familie)  tegenkomen op het Festival De Werf in Utrecht. Drie weken later, op 10 juni om precies te zijn, is het Utrechtse gezelschap te bewonderen in het Vondelpark.
 • 1 juni is het feest op de Universiteit van Delft als La Pegatina en Blaudzun komen optreden.
 • 17 juni is Festival Mundial het platform waar diverse Lowlands acts als –daar zijn ze weer- La Pegatina, Movits, Kyteman Orchestra, Blaudzun  en Dope D.O.D. jou alvast in de Lowlands sfeer brengen.
 • 23 juni maakt Kees van Hondt heel Drachten onveilig.
 • 28 juni spelen de Red Hot Chili Peppers in het Goffert Park in Nijmegen. Die staan niet op Lowlands, maar voorprogramma Triggerfinger wel. En Triggerfinger is nog lang niet klaar in Nederland. Op 14 juli is Dijkpop (Andijk) aan de beurt gevolgd door Huntenpop (in Ulft) op 11 augustus.
 • 29 juni is James Vincent McMorrow in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam.

Hebben we optredens gemist? Laat het ons weten in de reacties.

4 reacties

 1. VUIG

  Ray & Anita staan op het zomerfestival van de TU Delft! Wat? Heeft Lowlands die nog niet vast gelegd? Hoe kan dat nou ;)

 2. brokenbranches

  Haha kan niet missen, daar gaan ze vast dat vrijgevallen BTW-potje aan besteden ;)

 3. Alex

  Zondag 10 juni staan De Avonduren ook in het openluchttheater in het vondelpark.

  http://www.openluchttheater.nl/programma/2012-06-08

 4. Ferraro

  @Alex. Dank voor de link.

U kunt niet meer reageren.