Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove concertagenda (6)

Nog minder dan 50 dagen te gaan voordat de poorten naar de Free State of LLow worden geopend! Fijn dus dat er de komende weken weer voldoende (zelf)bevestigde Lowlands bands in het wild rondzwerven in Nederland en omstreken. Voor de zesde keer maken we een rondje langs de velden.

  • We beginnen met een waarschuwing. Mocht je speciaal naar Awakenings (30 juni) gaan voor een dampende set van het duo Ben Klock en Marcel Dettmann: die gaan daar niet optreden. Iets met contractuele problemen. Maar gelukkig dat beoogd Bravo-bewoner Joris Voorn daar wel te bewonderen is.
  • Naast Rock Werchter –waar we in onze vorige edities al aandacht aan hebben besteed- is de Beschaving in Utrecht leverancier van een paar puike Lowlands-bandjes als Alt-J en Zulu Winter.
  • In Dordrecht staan zaterdag 30 juni Go Back To The Zoo en Moss op de affiche van het Wantijpop-festival.
  • De liefhebbers van het betere electronische danswerk komen aan hun trekken tijdens het twee-daagse –door MOJO georganiseerde- Pitch Festival in Amsterdam. Verleden jaar kwamen er behoorlijk wat acts van dit festival naar Lowlands, dus de kans is heel groot dat je naast Modeselektor en St.Paul (beiden op vrijdag 6 juli) meerdere nog te bevestigen Lowlands-dj’s kan beleven.
  • Gratis is altijd beter, en zeker met zo’n line-up als die van de Affaire. Al jaren is dit muziekfestival tijdens de Vierdaagse in Nijmegen aanbieder van onbekende bands die later heel groot worden. Zo stonden er onder andere: Ben Howard, de Jeugd van Tegenwoordig, de Staat, Roosbeef, Blood Read Shoes, Cold War Kids, en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit jaar kun je er genieten van Orgel Vreten, Fresku, Willy Moon. Check voor de hele line-up de site.
  • Als laatste tip noemen wij het festival Melt! Dit hippe festival in de buurt van Berlijn is helaas al uitverkocht maar heeft een zeer Lowlands-waardige line-up met Bloc Party, Willy Moon, The Whitest Boy Alive en Two Door Cinema Club.

Hebben we dingen gemist? Laat het ons weten in de reacties!

 

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.