Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Een iBook vol legendarische Lowlandsmomenten

Sigur Ros in 2008? The Prodigy in 2009? Of hun optreden in 1995? Arcade Fire misschien? Of toch dat optreden van Jeff Buckley in 1994 waar bijna niemand bij was? Geen vraag kan Lowlanders zo verdelen, als die wat het meest legendarische concert op Lowlands ooit was. Daarom blikten we in een serie van dertien afleveringen terug op volgens ons memorabele momenten. En al die herinneringen hebben we speciaal voor jullie gebundeld in een iBook, voor op je iPad!

Bij elke aflevering zit een illustratie die speciaal (en belangeloos) gemaakt is voor Lowlove door een reeks illustratoren. De foto’s zijn net zo belangeloos ter beschikking gesteld door de desbetreffende fotografen.
We zouden zeggen: ga er eens rustig voor zitten, als voorpret op de komende Lowlands, of misschien over een paar dagen of weken als weemoedige terugblik.
Het iBook is bij ons rechtstreeks te downloaden en (als we goedkeuring hebben gekregen) ook via iTunes.

4 reacties

 1. Robert

  Bijzonder tof initiatief. Hulde!

 2. Bas

  namens alle Lowlovers: graag gedaan!

 3. Lowrider

  Heel erg mooi!! Gefeliciteerd… en bedankt! ;-)

 4. Kaz

  Woow, ebook voor de iPad is echt gaaf gedaan!

U kunt niet meer reageren.