Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Wij zoeken nieuwe Lowlovers

Je moet er wel een beetje gek voor zijn natuurlijk. Lowlandsgek. Om een deel van je vrije tijd op te offeren aan het maken en onderhouden van een site. Maar je krijgt er ook wat voor terug: voedselvergiftiging tijdens de beruchte Lowlove-barbecues, cynische opmerkingen van je collega’s en een plek op de camping die bijna in Dronten ligt. Kortom: wie gaat ons komend jaar helpen met Lowlove.nl?

Het laatste jaar hebben we onder andere de site uitgebreid en een iPhone app gebouwd. Ook voor het komende jaar liggen er tal van plannen. Denk jij van meerwaarde te zijn, stuur dan een mailtje (info at lowlover punt nl) met naam, leeftijd, woonplaats, motivatie en ervaring.
We zoeken vooral techneuten (HTML, CSS, PHP, jQuery, WordPress, iOS/Objective-C, Android/Java, alles is welkom…) en mensen die redelijk kunnen schrijven. Als je iets van dance weet, zou dat helemaal mooi zijn. Je komt in een gezellig team terecht dat elke vier tot zes weken vergadert, elkaar dagelijks bestookt met mailtjes en in de zomer een paar keer een gezamenlijke barbecue organiseert. Onweerstaanbare aanbieding, toch?

7 reacties

 1. mclambo

  Waar is jullie hoofdkwartier gesitueerd? ;-)

 2. Bas

  naast de roze tipi!
  (maar toch vooral in Utrecht, met nevenvestigingen in Den Haag en Delft)

 3. Ferraro

  Mail is onderweg.

 4. 180492003

  Nou dit is misschien wat veel van het goede, maar het smoelenboek volgend jaar lijkt me erg leuk!

 5. MarkvdrHeijden

  Ik neem aan dat het info at lowlove punt nl is (zonder r)?

 6. Marijn

  Kan allebei!

 7. Thomas

  Ik kan best een stukje schrijven, hebben jullie nog steeds mensen nodig?

U kunt niet meer reageren.