Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Op Lowlands maak je vrienden voor het weekend

Gezellig volkje, die Lowlanders, dat wisten we al. Uit onze meest recente poll blijkt dat liefst 80 procent tijdens het festival nieuwe vrienden maakt. Wel is die vriendschap meestal net zo langdurig als een one-night-stand in een discotheek in Torremolinos: 51 procent raakt zijn of haar nieuwe kennis of vriend weer uit het oog.

In totaal namen 526 Lowlovers de moeite om te stemmen. 51 procent maakt dus vrienden voor het weekend. Of daar nog intieme handelingen bij komen kijken, hebben we niet gevraagd. Twaalf procent houdt na het festival nog online contact. 8 procent maakt vrienden voor het leven, nog eens 8 procent ziet zijn nieuwe vriend(in) nog regelmatig. Slechts 21 procent heeft genoeg aan zijn eigen vrienden, of aan zichzelf.

10 reacties

 1. thijs

  kan ik hier ook vrienden maken ?

 2. Martin

  Haha… “Of daar intieme handelingen bij komen kijken, hebben we niet gevraagd”. That’s funny… :)

 3. Marloes

  vier jaar geleden hebben we tijdens het wachten voor de poort twee mensen ontmoet. Een vriendschap was geboren en we staan nu al drie jaar bij elkaar. Dit jaar niet anders.

 4. Bas

  @thijs tuurlijk kun je hier vrienden maken. we zijn met de lowlove-crew aan het overwegen of we bij de ingang straks free hugs gaan uitdelen voor bezoekers. virtueel natuurlijk ;-)

 5. Dennis

  Marloes, ik heb precies hetzelfde meegemaakt! Ook heb ik op lowlands een leuk meisje ontmoet, waar ik nog steeds mee samen ben :P

 6. mclambo

  Ik zou wel nieuwe mensen willen ontmoeten op lowlands, maar ik maak niet zo snel contact met ‘vreemden’…. Ik kijk ook nogal nors van me af met ontspannen gezicht, en dat helpt ook niet echt.. help?

  waarom speciaal op lowlands? mijn ervaring is dat daat toch een bepaald ‘ander’ slag volk komt; vriendelijk, relaxed, etc..

 7. Plien

  @Mclambo

  Er zijn vast wel genoeg mensen die daar doorheen kijken ! :)

 8. bou_ke

  De vriendengroep waarmee we gaan is simpelweg te groot geworden om nog nieuwe vrienden te maken. We weten inmiddels van de hoed en de rand dus dat helpt ook niet. :-)

  In Spanje (benicassim) waren we met een kleinere groep en waren partytenten verboden dus daar hebben we ons wel een week lang sufgelachen met een groep Engelsen die naast ons op de camping stonden.

 9. Joep

  Ik heb 2 jaar geleden mijn vriendin leren kennen op LL, nog steeds een fijne relatie. bij welke van de procenten hoor ik?

 10. Bas

  als je het lang geoeg volhoudt, bij die 8 procent vrienden voor het leen :-)

U kunt niet meer reageren.