Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Tentenprijsvraag: and the winners are…

Met veel gegrinnik en soms gebulder hebben we alle mooie inzendingen voor de tentenprijsvraag via de site, twitter en facebook bekeken en gelezen. Beschimmelde tenten, tenten in een plas, sterke tentverhalen, vreemdslapers, buitenslapers, creatieve sleepoplossingen, kampeerdrama’s en véél duct tape, er was van alles wat. Gisteren hebben de prijswinnaars bericht gekregen, maar wie gaan er nu met zo’n (bijna) sprankelnieuwe tent van OutdoorXL vandoor?

Bij het artikel over de tententest heeft mclambo maar liefst twee prachtverhalen gepost, die moest wel beloond worden! Ook viel het erg tot de verbeelding sprekende verhaal van Mark in de prijzen, alleen kunnen we Mark niet bereiken! Waar ben je winnaar?

Hieronder nog de winnende foto’s van facebook en twitter:


Ben stuurde via facebook deze foto, de ultieme sipheid van het kijken naar je zwemmende tentje…


Ook via facebook stuurde Marijke deze foto van haar beste vriend, bij wie een broodje wesp niet in de smaak viel.


En tot slot Dick, die ons via twitter aan zijn schoonmoeder voorstelde: die enorme zwarte plunjezak waar hij tijdens de sleeptocht even op kan zitten.

Allemaal hartelijk gefeliciteerd en veel kampeerplezier namens Lowlove en OutdoorXL!

4 reacties

 1. lee den haas

  sow dat zwemmende tentje ziet er wel naar uit hoop niet dat dat mij gaat overkomen , maar ik voel dat we op lowlands 11 goed weer krijgen

 2. LLMark

  Bingo!

 3. mclambo

  OMG!! Liiiiiiiiiiiiiip!!!!!!

 4. Ben

  Dat is zeker Sipheid!

  Leuke actie mensen, Bedankt.

U kunt niet meer reageren.