Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Hier kun je op het laatste moment nog kaarten winnen

Goedenavond Lowlanders! Nog iets meer dan een week en dan begint het driedaagse circus in de polder. Ondertussen zijn er bij verschillende partijen nog wat kaarten te winnen voor degenen die nog steeds zonder zitten. We maakten een overzichtje.

Jaarlijkse OOR-fotowedstrijd

Zoals elk jaar is er ook nu de wedstrijd waarbij je een Lowlandsact kunt uitbeelden in een foto en daar kaartjes mee kunt winnen. Hoe precies, dat staat hier. Er worden deze week nog elke winnaars gekozen.

Nieuwsbrief 3VOOR12

Graag zouden ze bij 3VOOR12 bij nog wat meer mensen elke middag de nieuwsbrief in de digitale brievenbus duwen. Daarom zijn kaartjes beschikbaar gesteld voor zij die zich deze week aanmelden voor die nieuwsbrief.

Het festivalmatje

Bij 3FM hebben ze een zoekplaatje waarin vele bands (die niet per se dit jaar op Lowlands staan) uitgebeeld worden. Jij moet ernaar op zoek (met je Facebookprofiel). Voor elke band die je raadt krijg je punten en zo kun je kans maken op een kaartje. Zeg je andere afspraken voor vanavond maar af, want je hebt nog tot middernacht om het helemaal uit te spelen. Pittig.

Ook via 3FM: ‘Hospiteer‘ voor een plekje op de 3FM-camping. Ook hier horen Lowlandskaartjes bij, twee in aantal.

Goede ideeën bij Douwe Egberts

Bij het koffiemerk zijn ze, wederom via Facebook, op zoek naar goede festivalideeën. Jouw idee wordt pas een kanshebber als veel anderen (Facebookvriendjes dus) het ‘liken’. Inloggen en een idee pitchen kon nog toen wij het vandaag testten, dus we gaan er vanuit dat het ook in deze laatste week voor Lowlands nog mogelijk is in aanmerking te komen voor een ticket.

Alleen een formuliertje

Het minst origineel waren ze bij Converse, dat via de website van Glamour twee keer een tweetal kaarten weggeeft. Wat je moet doen? Het formulier onderaan deze pagina invullen.

Festivalkoe Woody

Nog tot 11 augustus (ojee, morgen al!) kun je via de Facebookpagina van Hi kaarten winnen. Wat je moet doen: virtueel een tentje opzetten en daar drie vrienden voor uitnodigen. Festivalkoe Woody zou jouw tentje kunnen uitkiezen als, welja, zijn toilet, waarmee je kaarten wint (en je vrienden ook).

dEUS-setlist

De line-up is rond – een beoordeling ervoor geven kan rechts van dit artikel – maar dat betekent niet dat de hele inhoud van Lowlands al vaststaat. Je kunt namelijk bij onze collega’s van 3VOOR12 nog twee dagen stemmen op de setlist die dEUS op vrijdag in de Alpha te berde brengt. Onder de stemmers worden enkele Lowlandskaartjes verloot.

Aan allen die mee gaan doen om er straks alsnog bij te zijn: succes!

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.