Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Het cijfer voor de line-up: 6,6

Nog even dit, vlak voordat het dan echt losbarst. In de afgelopen weken vroegen we jullie te stemmen voor de line-up van deze Lowlandseditie. Hij blijkt – volgens jullie dan – inderdaad minder dan die van vorig jaar. De beoordeling: een 6,6. Dat is drie tienden lager dan in 2010.

Twee procent van de bijna 1.400 stemmers geeft de rits acts van dit weekend een 10, vorig jaar was dat drie procent. Ook leuk is de verhouding tussen voldoende en onvoldoende: 80 procent geeft minimaal een zes, de overige twintig procent kent een onvoldoende toe. Vorig jaar gaf 14 procent een onvoldoende.

Overig lijken de cijfers en percentages (gelukkig) weinig invloed te hebben op de hosanna onder de Lowlandsgangers: er wordt volop ingepakt, filegereden, in de rij gestaan en gestoeid met tenten – alles met een bijzonder goed humeur. Het is zover!

4 reacties

 1. dillinger

  Het programma van dit jaar is beduidend beter dan dat van vorig jaar. Okay, er zijn wat minder grote namen maar wat er in de India, Charlie en Grolsch staat is het beste sinds 2008

 2. Smitje

  Wat er vorig jaar aan muziek uitkwam was mijn inziens ook wat beter. Ben tevreden met de line-up.

 3. Mr.T

  Programma loopt al aantal jaar achteruit. Vorig jaar de switch gemaakt naar Pukkelpop. Dit jaar kaarten verkocht vanwege de slechte line-up, had meer variatie in gemogen/gemoeten.

 4. M├ędard

  Naar mijn mening is de line-up stukken beter dan vorig jaar.
  Minder grote namen (maar voor grote namen ga ik immers niet naar Lowlands), maar veel meer betere namen.
  Ergens baal ik nu wel dat ik toch geen ticket kocht dit jaar.

U kunt niet meer reageren.