Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Favoriete act: Flogging Molly blijft Elbow voor

We zijn dus wel in voor feestelijke Ierse folkrock, zo blijkt uit de laatste peiling. Op de vraag welke van de 28 namen die begin deze maand bekend werden de beste was, zeiden ze meesten: Flogging Molly. Met 18% van de ruim 1.100 stemmen blijven ze Elbow één procent voor.

Daarna valt op dat Chase and Status en The Roots plaats drie en vier verdelen en dan pas Beady Eye – toch de legacy van Oasis, maar snoeiharde drum ’n bass en hete hiphop gaan dus voor.

En is de zoveelste keer dEUS een keer te veel? Nog maar 5% is het meest tevreden met die naam. Toch zullen uiteindelijk, denken we, velen wel bij Barman gaan kijken (vul zelf het flauwe grapje over bier halen maar in).

3 reacties

  1. Alex

    Ik had het meest zin in Skrillex, maar die kon ik niet kiezen.

  2. 180492003

    Ik was het meest blij met The Roots, Chase & Status en Skrillex. Maar vooral The Roots, omdat ik dat totaal niet verwacht had maar wil ze wel al een aantal jaren heel graag zien.

  3. lee den haas

    flogging molly FTW

U kunt niet meer reageren.