Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Dans- en theaterprogramma bekend

Zoals Rapid Razor Bob gisteren al aankondigde, heeft Lowlands zojuist de programmering voor het theater- en dansprogramma bekend gemaakt. Ook dit jaar kunnen we de vermoeide voetjes weer wat rust gunnen door plaats te nemen op de houten bankjes van de immer gezellige Juliet, waar we met veel “Oeh’s en Aah’s” kunnen genieten van een zeer gevarieerd aanbod van toonaangevende theater- en dansgezelschappen uit Nederland en België.

De meest in het oog springende voorstelling is die van ‘Het Nationale Ballet’ dat een samenvatting van haar oeuvre zal opvoeren. Ook het Rotterdamse gezelschap ‘Connie Jansen Danst’ zal hoge ogen gooien met hun voorstelling ‘Zout’. Al is het alleen al door het feit dat de voorstelling muzikaal zal worden begeleid door Anne Soldaat en Michel Banabili. Aan Wilfried de Jong en Ocobar tenslotte de eer om het ter ziele gegane Holland Sport een waardige afsluiting te geven met een ode aan de wielersport. Een toepasselijk einde van een uniek sportprogramma.

Daarnaast zijn ook voorstellingen van Abattoir Fermé, David Middendorp, Mondo Leone, Wunderbaum, Theatergroep Siberia, TG Cargo, ISH en Dance Works Rotterdam & André Gingras te bewonderen.

Foto: Merlijn Hoek

16 reacties

  1. dillinger

    Tien keer op lowlands geweest en nog nooit iets van dans of theater gezien. Ik zou er best eens binnen willen lopen maar ja, binnen lopen en de Juliet dat gaat niet goed samen. En ik kan me er niet toe brengen om in de rij te gaan staan terwijl er ergens anders een leuk bandje speelt.

    Dus tenzij de Juliet 4 keer zo groot wordt zal het dans en theaterprogramma ook dit keer weer aan me voor bij gaan..

  2. Plien

    Keuzes Dillinger :) Het is echt zo relaxed om even een halfuurtje over de grond te rollen van het lachen ! Is het wachten dubbel en dwars waard, en hoort gewoon ook bij Lowlands. ( Vind ik dus )

  3. Bard

    (Vind ik ook) Plien ;P

  4. Rule

    Ik zit elk jaar weer met het dilemma tussen een grote hap uit het muzikale programma of de Julliet aan me voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar zo’n 4 keer de Julliet bezocht gok ik. Maar het feit dat je niet zomaar binnen kan lopen bewijst al het succes.

  5. Plien

    Dat je niet zomaar naar binnen kan lopen en dat er niet non-stop iets bezig is, is idd jammer.. Ik snap het wel, want zo blijft het natuurlijk lawaaierig en kan iemand zijn zegje/verhaal/act niet doen. Maar toch !

  6. dillinger

    Nou Plien, dat lachen lukt ook prima zonder theatertent hoor! Maar je hebt gelijk; theater, dans etc. geeft Lowlands wel een eigen smoel in vergelijking met andere festivals. Misschien dan dit jaar toch maar eens proberen.

  7. Chrystel

    Zout is geweldig! Ik ben er al heen geweest en alleen al voor Anne Soldat kan je ook gaan.

U kunt niet meer reageren.