Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Bouw je eigen instrument met Harm Goslink Kuiper

Ook dit jaar kunnen de creatievelingen onder ons hun hartje ophalen. Er kan weer flink geknutseld worden tijdens Lowlands 2011. Zo is er dit jaar de Goslinktent, een plekje waar je je eigen instrument in elkaar kan flansen. Of het nou een gebreide doedelzak, rieten triangel of een drumstel van oude kranten is, het maakt niet uit. Alles kan en alles mag. Het lijkt potdorie De Film van Ome Willem wel.

De hardwerkende knutselaars worden muzikaal ondersteund door initiatiefnemer Harm Goslink Kuijper zelf en kunnen daarnaast rekenen op een verrassingoptreden van menig artiest. Het zou natuurlijk te mooi om waar te zijn als Seasick Steve zou langskomen met zijn zelfgemaakt instrumenten, zoals de Mississippi Drum Machine, de Three-String Trance Wonder en de One-Stringed Diddley Bow.

6 reacties

  1. Pieter

    of natuurlijk staff benda bilili!

    (http://en.wikipedia.org/wiki/Staff_Benda_Bilili)

  2. Marije

    Tof!

  3. VUIG

    @Pieter Ook ja, maar die zijn vorig jaar al geweest als ik me niet vergis.

  4. Plien

    Jep, zijn vorig jaar al geweest :)

  5. Pieter

    klopt! ach, ik zou er niks op tegen hebben als ze nog eens komen. :)

  6. Merijn

    Awesome, ik heb ooit bij muziek eens mijn eigen drumgitaar gemaakt van een stuk hout en een spin die je over zo’n fiets doet… haha

U kunt niet meer reageren.