Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

ETEP goochelt met nieuwe namen

De Duitse festivalwebsite Open Air Guide voegde gisteren zes namen toe aan de line-up van Lowlands, volgens hen “officieus bevestigd”. Die namen kwamen van ETEP, het ‘European Talent Exchange Program’ van Buma Cultuur, dat als bemiddelaar bands op festivals plaatst. Grootste naam in het rijtje: de Belgische indieband Isbells.

Het gaat verder om Finse shoegazers Joensuu 1685, Ierse schone Imelda May, singer-songwriters Cosmo Jarvis en Bernhoft en het ook op Llaunch aanwezige Chapel Club.

Update: ETEP en Bente Bollmann melden net dat de acts door een vergissing op de site terecht zijn gekomen. Onduidelijk is dus of ze te vroeg naar buiten gebracht zijn of hun komst echt nog niet rond is.

Update 2: Boeker Bob van Heur ontkracht ook dat ‘zijn’ band Joensuu 1685 op Lowlands komt en zegt dat zowel hij als de organisatie van Lowlands nergens vanaf weten. Daarnaast meldt hij tussen en neus en lippen door dat zijn “vrienden uit San Francisco en de Bay Area” er wel staan, waarmee hij waarschijnlijk Sleepy Sun bedoeld. Op basis van deze informatie merken we de zes bovenstaande namen vooralsnog aan als gerucht.

10 reacties

  1. Bas

    Isbells is idd prachtige luistermuziek. En Chapel Club was erg goedp op Llaunch naar mijn bescheiden mening!

U kunt niet meer reageren.