Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lianne La Havas

zaterdag 18:45 - 19:45 Heineken

Sommige meisjes hebben het allemaal. Lianne La Havas is er zo eentje: een beeldschoon dubbelbloedje met Jamaicaanse en Griekse genen, talentvol, goedlachs, multi-instrumentalist en sinds haar doorbraak in 2012 – met haar bijzondere mix van soul en folk op debuutalbum Is Your Love Big Enough? – alleen maar hipper en hipper geworden.

Al is het, na de bijbehorende Tour inclusief Lowlands van dat jaar, wel eventjes iets rustiger geweest rond deze koffiekleurige Aphrodite. Alhoewel: ze was de afgelopen jaren te horen op de albums van Alt-J en Prince. Iemand van jullie die dat kan nazeggen? Nee? Thought so.

Dit is het jaar van de Moeilijke Tweede, getiteld Blood. La Havas liet zich naar eigen zeggen inspireren door haar Jamaicaanse roots, maar aan single ‘Unstoppable’ was al te horen dat ze ook op het gebied van soul geen credits hoeft in te leveren.