Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Namentijd! O.a. FFS, Limp Bizkit en Afterpartees

Op deze zonnige morgen komt Lowlands met een nieuwe zet namen. 13 acts bevestigde Rapid Razor Bob; waaronder FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Limp Bizkit en Afterpartees.

En gevarieerde lijst waarmee we op een totaal van 68 acts komen. De volledige lijst:

39 reacties

  1. joppe

    daar wordt je toch gewoon blij van !!!!!! Limp Bizket, FFS, Afterpartees (ook op mundial dit jaar, net als sra tomassa) mag keb er zin in….

  2. Guinness

    Limp Bizkit, lekker!!

  3. rolf

    Ik ben echt blij met de nieuwe namen!!
    Heel benieuwd naar FFS
    Toch leuk om limp bizkit een keer live te zien
    bleachers hebben echt een gave sound!
    En het is hopen maar wie weet komt Alex Turner wel mee met de mini mansions

  4. Fred

    Limp Bizkit: irrelevant en onnodig.

  5. Loïs

    FFS !!!

  6. Mark

    Ik wil Kendrick. :(

    • Jildo

      ik ook! maar dat gaat helaas niet gebeuren :( hij heeft een exclusief optreden op Les ardentes voor europa.

      • Mark

        Nee, dat meen je niet. Ik had altijd nog een kleine hoop dat het ergens zou gaan gebeuren. Dan moeten we het maar doen met Joey Bada$$, wat opzich ook een prima album heeft gemaakt.

      • Franklin

        Ook dat is niet waar. Hij werd o.a. al bevestigd voor Open’er 2015 en Openair Frauenfeld.

        • Jildo

          Dan ben ik verkeerd voorgelicht en krijg ik weer wat hoop, thanks!! :)

        • Willie

          Aangekondigd als exclusief in de Benelux. Les Ardentes heeft niet het geld om een exclusief Europese show af te kondigen.

          Betekent overigens niet dat hij in het najaar geen clubshow zou kunnen doen.

  7. Ralph

    Karig het aantal namen wat ze hebben bevestigd, maar goed er zitten wel leuke tussen :)

  8. Martijn

    Plus: FFS lijkt me geweldig! En ik weet niet hoeveel D&B Rudimental erin gooit live maar ben wel benieuwd. :) Min: DJVT alweer? Hebben die lui een 10 jaar contract? Limp Bizkit is al 15 jaar dood, er zijn ook 90’s bands die meer dan 1 goed album hebben gemaakt. (blur, beck, suede om er een paar te noemen)

    • Joppe

      Laatste album welke ik hoorde van limp (golden cobra) was een leuk album hoor….maar das ieder zijn smaak he… Voor mij nog lang niet dood…

  9. Mr.Floppy

    Vorig jaar zaten we op dit moment op 49 bevestigingen. Nu zijn er 68 namen bekend gemaakt. Zitten nu op iets meer dan 50% van de muziek namen. Denk dat rond 19 mei weer een aantal namen bekend worden gemaakt, waaronder ook de door mensen verwachte “headliners”. Aangezien de meeste mensen dan vakantiegeld ontvangen. Vorig jaar waren de 55.000 kaarten half mei uitverkocht.

    • Rolf

      Ik denk dat de meeste headliners al bekend zijn. Verwacht niet dat er nog hele grote namen bij komen. Misschien nog wel wat middelgrote namen.

      • Willie

        Ze hebben in ieder geval genoeg keuze, voor de Alpha zullen ze Bastille en Major lazor wel promoveren en het proberen om Chemical brothers als headliner te verkopen, voor de G-tent Hebben ze Interpol, Underworld, Ben Howard, misschien zelfs al wel een Django django, Passenger, Tame impala en dan vergeet er nog wat.

        Ik hoop voor de mensen met kaartjes dat in ieder geval het meest interessante deel nog aangekondigd moet worden, eentje in de categorie eerste lichting.

      • Marco

        Echt heel grote namen zullen er inderdaad niet meer bij komen. Er is al best groot geprogrammeerd, ook als je ziet wat er in deze periode beschikbaar is. Hooguit nog iets uit de categorie James Blake of Beck. Mooi programma tot dusverre wat mij betreft.

        • Maurice

          Vorig jaar werden twee headliners (Stromae en Disclosure) ook pas in mei en juni bekend gemaakt, dus zou goed kunnen dat er nog wat grote namen uit de koker rollen (The Offspring of Florence and the Machine lijken mij nog grote kanshebbers voor een headlinerspot).

  10. Max

    Limp Bizkit…..= sneu! Gelukkig wel een mooie naam in de gedaante van De Jeugd! Graag nog Run The Jewels & Nederlands trots: Rats on Rafts.

  11. Hanky Panky

    De Jeugd van Tegenwoordig en Limp Bizkit vind ik supernamen en ik hoop dat Offspring en the Prodegy ook nog komen fijne mix van “oud en bekend” en nieuwe bandjes

    • Mark

      Grappig. Ik hoop absoluut niet op die namen. Er staat al genoeg in dat genre(van Prodigy in ieder geval)Florence hoop ik ook niet op.

      Blur zal mij heel erg blij maken, maar dat zal niet gebeuren. qua grote namen zal het wel over zijn. Er is aardig met kruid geschoten.

  12. Milan

    Yeah! Morgenochtend weer nieuwe aankondigingen!

  13. Marc

    Waarom zo negatief over Limp Bizkit? 15 jaar terug lieten ze een kolkende Alpha verbaasd achter na een korte heftige set….. Gaat toch een Greatest Hits set worden….. Muziek is een feest der herkenning :-)

    • Martijn

      Ik ben er negatief over omdat “het moment” van Bizkit 15 jaar geleden was en we er daarna niks meer van hoorden. Nostalgie is leuk maar persoonlijk vind ik dat de muziek van Bizkit de tand des tijds niet heeft overleefd. (ik moest op mijn werk aan jongeren uitleggen wie die band was…) Jammerlijke keuze dus maar het is maar 1 act die ik gemakkelijk kan ontwijken dus genoeg hierover. ;)

      • Marc

        Ok jij vond hun moment 15 jaar geleden. Dat kan. Vond je het toen wel gaaf?
        Ik hoop dat er dan wat anders leuks voor je is :-)

  14. lennart

    We gaan sowieso nog NL namen horen, dat is altijd ter opvulling.

    Nu pas paar, vermoed nog wat 3fm namen zoals Ronde, Sun day SuN, douwe bob (album) onderweg. Zoiets, waarschijnlijk voor de Julliet ofzo.

    Grote geschut lijkt mij over

  15. Guinness

    Dotan, Anouk, Splendid wellicht

  16. DefisDre

    Zeer blij met

    •FFS (Franz Ferdinand & Sparks)
    •James Bay
    •Limp Bizkit
    •Rudimental
    •De Jeugd van Tegenwoordig
    •Afterpartees

    Misschien nu al bijna wel de beste line-up (persoonlijk) sinds ik ga (2010) en dan is nog maar de helft bekend ongeveer. Ik heb er echt heel veel zin in.

  17. Guinness

    Paolo Nutini
    Tove Lo
    Patrick Watson
    Shamir
    HOWLING (live)
    The Antlers
    Låpsley
    Thomston
    Eaves
    dakhabrakha
    Dollkraut(live)
    Ho99o9
    Herman Brock Jr
    iLLBiLLY HiTEC

  18. Mr.T

    (ik moest op mijn werk aan jongeren uitleggen wie die band was…)
    En dan is de band niks meer waard? Ik snap best dat deze band niet meer zal afsluiten, maar geven altijd nog een leuke show weg.

    Op Paaspop stond ik langs wat tieners, bij een Bob marley cover band. Ze kende het wel vaag en “ojaaa, van three little birds” en dat was het… Maar je gaat toch niet zeggen dat zijn muziek dan er niet meer tot doet?

U kunt niet meer reageren.