Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands ook dit jaar niet direct uitverkocht

De flinke digitale wachtrij ten spijt vanochtend, Lowlands is dit jaar opnieuw niet direct uitverkocht. Wie nu nog kaartjes wil kopen kan zonder wachten direct kaarten bestellen. Kaarten met CJP-korting zijn ook nog beschikbaar, net zoals je nog steeds kunt kiezen voor een luxe stek op de Gllamcamping.

Lowlands laat niets los over het aantal verkochte kaarten en wil slechts kwijt dat ze ‘erg tevreden’ zijn met het aantal verkochte kaarten – whatever that may be. Geheel onverwacht zal het voor de organisatie niet zijn dat ze net als vorig jaar niet binnen een dag alle kaarten verkocht kreeg, al is het maar omdat concurrent Best Kept Secret vandaag ook de voorverkoop startte.

Hoe dan ook, wij zijn allemaal weer van de partij en hebben er weer onwijs veel zin in. Wie zien we nog meer in augustus?

23 reacties

  1. joppe

    Wij (joppe en Joukje {breda} ) zijn er ook weer met ons VW campertje en we hebben er weer veel zin in !!!

  2. koekebakker

    Ik heb bij beide festivals de kas gespekt, dus aan mij zal het niet liggen!

  3. tbeest

    Jazeker. Gewoon dabei.

  4. Peter

    Ook weer present dus laat die namen maar komen !

    Eerste namen waren al veelbelovend dus……

  5. DJNONO

    Kaartje in de pocket!! en die line up nu al!! belooft dat iets of zou dit het al zijn…. Ook iets vaags bij de gllamcamp site. Omdat we van ver komen en electriciteit nodig hebben kopen we al jaren een podpadkaartje erbij – alleen was het een chaos bij die website van campsolutions. De aantallen klopten niet, en je moest voor 4 personen betalen waar de hut voor 2 personen is…. Iemand weleens op een slaapschip geweest?

  6. Ozzborg

    Klaar voor nummer 16!

  7. Guido

    ik heb ook een kaartje! :) Word mijn derde feestje op het Lowlandsterrein. Programma zit er al goed uit en nu alleen stiekem hopen 1 of 2 goeie punk namen.

  8. Wouter

    Net zonder problemen een podpad gehuurd op Gllamcamp!

  9. Ramon

    Volgens onbevestigde berichten gaat het dit jaar nog slechter dan vorig jaar, qua voorverkoop.

    • Thijs

      Hoezo nog slechter? Waarom meet iedereen het af aan die belachelijk hype jaren?
      In de eerdere jaren kocht je ook gewoon in juli nog een kaartje. Begint gewoon weer normale proporties aan te nemen en zal uiteindelijk wel weer uitverkopen, heel gezond, ook tegen al die afzetters die kaarten tegen woekerprijzen wegzetten.

      • Willie

        Hij meet het toch af aan vorig jaar?

      • Ramon

        Mja, ‘slechter’ is geen goedgekozen woord. Het is niet per se slechter, als het uiteindelijk toch wel uitverkoopt. Wat ik eigenlijk bedoel, is dat de verkoop langzamer gaat dan vorig jaar, en toen was het al een hele abrupte trendbreuk in vergelijking met de jaren dáárvoor toen het in een uurtje gedaan was.
        Wat is er aan de hand? Is er meer concurrentie? Is het publiek kritischer? Economische redenen?

  10. joppe

    precies, geen festival verkoopt in 2 uur uit… blij dat de hype over is. uitvekopen zal het idd wel. lekker op t gemakje….

U kunt niet meer reageren.