Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Sneak peak: de eerste foto’s van het terrein

Het Lowlandsterrein is momenteel volop in aanbouw. Wij liepen gisteravond al even een rondje en namen wat foto’s.

Op weg naar de Ask Me Anything-sessie met Eric van Eerdenburg kwamen we namelijk een aantal interessante ontwikkelingen tegen. Zo staat de Alpha al in volle glorie te schitteren.

Sneak Peak Alpha 2014

De Bravo is de afgelopen tijd net zo vaak van plek veranderd als Ke$ha van outfit. Dit maal is de Bravo én verplaatst én heeft een andere kleur gekregen. Blue is the new pink.

Sneak Peak Bravo 2014

Ook de oude vertrouwde tentdoeken van de India zijn veranderd. Ga niet meer op zoek naar het oranje gevaarte. Het is nu rood wat de klok slaat.

Trouwens, waren we de Groovetube al vergeten na de Hacienda van vorig jaar? Maar kijk nu, zien we achter de India nou de Groovetube Hacienda opdoemen? Waarschijnlijk is dit ook de reden dat Eric van Eerdenburg zeker is dat daar de geluidskwaliteit beter is dan vorig jaar.

Sneak Peak India 2014

9 reacties

  1. Henk

    veranderd

  2. jelle

    Cool, denk ik?

  3. Remko

    Denk dat ik mn ticket verkoop. De outfit die ik heb gekocht past niet bij een blauwe Bravo :p

  4. Ralph

    De India was toch al een paar jaar rood en was de Juliet vorig jaar niet Oranje-Blauw…? Hoe dan ook. Mooie foto’s :) Heb er zin in net als vele anderen. En daar gaat het om.

  5. josh

    De Bravo is dit jaar wellicht groter. De afgelopen twee jaren, was het echt geen doen in de Bravo. Tenzij je graag tegen een zwetend iemand aanstaat.

  6. joppe

    Mooie foto’s, leuk al die veranderingen. ik ben benieuwd…. nog meer te ontdekken ! ben ook erg benieuwd naar de camper camping.

U kunt niet meer reageren.