Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Ook dit jaar: inchecken bij tenten op Lowlands

Technologiebedrijf Nedap komt opnieuw naar Lowlands. Naast de Grolsch wordt weer een oranje gevaarte opgebouwd: het Memory Meeting Pont.

Vorig jaar was Nedap ook al te gast in de polder, toen met hun Magnetic Meeting Point. Daar deelden ze speciale bandjes uit. In dit bandje zit een RIFD-chip waardoor je jezelf in kon checken. Vergelijk het maar met een OV-chipkaart, maar dan om je pols.

Dit jaar kun je weer rondstruinen over het Lowlandsterrein en jezelf laten inchecken bij de oranje incheckzuilen. Als je weer helemaal schoon en fris gedoucht thuis zit is het tijd om je herinneringen op te vragen. Nedap onthoud namelijk bij welke concerten je bent geweest, hoe vaak je in een bepaalde tent was en welk genre je het meeste heen bent geweest.

Viste je vorig jaar achter zo’n kek bandje of wil je opnieuw alles laten vastleggen? Vanaf vandaag kun je jouw bandje pre-orderen.

Bang dat Nedap een soort NSA is die alles onthoudt? Inmiddels hebben ze alle gegevens van vorig jaar gewist. Supersympathiek!

4 reacties

  1. Roy

    Waarom moet ik als ik een bandje wil pre-orderen mijzelf aanmelden op Facebook?? Ze hechten waarde aan privacy maar ik moet wel op Facebook inloggen wil ik een bandje hebben. Raar hoor! Maar niet doen dus!

  2. joppe

    vorige keer ook gedaan. heeft in iedergeval een mooie lijst aan bands die ik gezien heb opgeleverd. daarnaast ook een paar mooie foto’s.
    Tja als ze mijn facebook willen… ik doe er niet veel mee, vind ik het best. Ik begrijp ook wel dat ze op een platform hun reclame willen pluggen….. niets voor niets hé…

  3. Ralph

    Schaf dit af zeg. Kom op! Misschien wat conservatief van mij; ‘ik sfeer bij de wortel hahaha.’ Ondanks Lowlands zo progressief is. Ik heb hier echt niks mee. Ik stuur gewoon een APP naar een vriend; ‘waar sta jij?’ En krijg bijvoorbeeld als reactie; ‘Bij de Grolsch onder het bord Grolsch.’ of ‘Ben op Camping 1 bij onze tent.’

    • joppe

      het systeem behelst meer dan alleen je vrienden vinden. En een super mooi onderdeel ervan, vind ik, is dat je er niet aan mee hoeft te doen… kan het ook gewoon negeren en links laten liggen… :-)

U kunt niet meer reageren.