Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Geen Schiffmacher, wel tattoo’s

Na jarenlang een stand op Planet Paradise te hebben gehad is Henk Schiffmacher er dit jaar niet meer bij. Toch wordt er wel weer getatoeëerd op Lowlands. Bij het project ‘Human Rights Tattoo‘ kun je een stukje inkt op je lichaam krijgen.

Welke afbeelding je op je huid verschijnt is niet te kiezen. Je krijgt gewoon een letter. Het project wil namelijk de gehele Universele Verklaring van de Mensenrechten letter voor letter tatoeëren. Dit zijn 6.773 letters, dus er zijn ook 6.773 mensen nodig. Kies je style en plek, de tatoeëerders doen de rest.

Tot op heden zijn er al 801 letters/tatoeages gezet. En ze worden allemaal bijgehouden op de website van het project, zodat je precies kunt zien aan wie welke letter toebehoort.

3 reacties

  1. Wimpie

    Jammer dat je de letter niet zelf mag kiezen, dan zou het denk ik toch een stuk drukker zijn… Ik weet in ieder geval dat ik het dan nog wel zou willen overwegen.

  2. Bossi

    En wat gaat zo’n lettertje kosten?

  3. De Kraker

    Jammer net nu ik met de vriendengroep had afgesproken ”5 jaar lowlands is een tattoo”. Helaas Lowlands dan maar niet.

U kunt niet meer reageren.