Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Verkoop CJP-kaarten stilgelegd, later deze week hervat

De problemen bij CJP zijn nog altijd niet verholpen. De verkoop van CJP-kaarten (Lowlandskaartjes met 10 euro korting) wordt daarom tijdelijk stilgelegd. Later deze week wordt de verkoop hervat.

Op Lowlands.nl staat meer informatie. Al sinds het begin van de kaartverkoop rond 11:00 kampt de CJP-site, waar de bedoeling was dat kaarthouders er een kortingscode konden krijgen voor een Lowlandskaartje, met allerlei storingen en foutmeldingen.

Alle 45.000 reguliere Lowlandskaartjes zijn de deur uit, maar er is nog wel een deel van de 10.000 CJP-kaarten over. Vrijwel niemand komt er echter door op cjp.nlzelfs de heren zelf niet.

5 reacties

  1. 180492003

    Daardoor liep ik inderdaad mijn €10,00 korting mis. Maar ik ben allang blij met mijn kaartje, het had ook anders kunnen zijn!

  2. jhd

    En daardoor ben ik dus mijn kaartje misgelopen. Of in ieder geval moet ik wachten tot volgende week.

  3. Amy

    Ik heb het er niet op gewaagd ik vond het risico te groot, omdat je pas om 11:00 een kortingscode kon krijgen dus was ik bang dat ik geen kaartje zou kunnen krijgen. Dan maar geen 10 euro maar helaas ook geen kaartje. 2 uur in die wachtrij en met lege handen naar mijn werk, die mij een half uurtje extra had gegeven om thuis te blijven voor die kaartjes. Ik ga het 10 mei weer proberen, en deze week met CJP

  4. Logico

    Wie had dat nou gedacht he, dat het druk zou worden op de CJP-site. Iedereen begrijpt toch wel dat als je site is gemaakt voor een x-aantal bezoekers op hetzelfde moment, je servers niet plotseling een veelvoud daarvan aankunnen.

  5. Amy

    Oke ik had dus gelezen dat er 10 mei ongeldige kaarten opnieuw in de verkoop zouden gaan maar blijkbaar was dit nog van vorig jaar… Weer te vroeg gejuichd. Hoe dan ook, ik geef niet op. Nog maar met CJP proberen van de week en als dat niet lukt zien we wel weer. Maar ik moet en zal heen.

U kunt niet meer reageren.