Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Joris van Voorn zegt af wegens tijdgebrek, Oscar Mulero vervangt

Zonde. De Nederlandse house- en techno-dj Joris van Voorn heeft Lowlands afgebeld. De reden is wel een blije (hopen we): Joris kreeg eerder dit jaar een zoon en heeft sindsdien te weinig tijd gehad om alles in te plannen. Hij wordt vervangen door Oscar Mulero.

Van Voorn zegt op Lowlands.nl:

“Het zou mijn enige ‘live’ show worden dit jaar, een voorproefje op mijn nieuwe album. Echter door de komst van mijn eerstgeboren zoon begin dit jaar heb ik afronding van mijn album flink uit moeten stellen. Ook voor de voorbereiding van mijn geplande live show kan ik bij nader inzien niet voldoende tijd vrijmaken gezien de thuis situatie en mijn drukke reisschema deze zomer.”

Mulero is een techno-dj uit Spanje die zich opwerkte in het wereldje via draaibeurten in de underground-clubs van Madrid.

6 reacties

 1. pongolesi

  Mooie vervanger, dat wel. Joris Voorn vind ik ook goed maar veel vaker gezien al. Mulero kan er ook lekker off-beat techno doorheen knallen!

 2. Jasper

  Erg blij met deze vervanger, zo veel beter dan Voorn!!! Nu tenminste lekkere “ram” techno!!

 3. denielson

  Dit is een hele grote meevaller! Mulero!!

 4. Piet

  Een avond met Mulero + Dettmann&Klock! Beter kan bijna niet!

 5. Ferraro

  Jammer voor Joris, en machtig voor Mulero. Zin in de rest van dance programma!

 6. tim

  Erg goed dance programma dit jaar! Ik vind persoonlijk wel dat er naast de foo fighters nog een grote band mag komen. Nog even afwachten :)

U kunt niet meer reageren.