Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

CJP hervat kaartverkoop aanstaande vrijdag

We zouden het bijna vergeten, maar er zijn natuurlijk nog aardig wat kaarten over. Die liggen te wachten bij CJP, waar de site afgelopen weekend zo enorm tegenstribbelde dat de verkoop moest worden stilgelegd. Er is een herkansing: volgende week vrijdag, om 15:00.

Hoogstwaarschijnlijk ten overvloede, maar toch melden we het nog even: een CJP-kaartje voor Lowlands is een tientje goedkoper (175 euro dus), maar dan moet je dus wel lid zijn van die club. Je vraagt na de start van de hervatting eerst een kortingscode aan via de site en dan kun je je kaartje bestellen via de speciale link. Alles zal vanaf aanstaande dinsdag wel worden uitgelegd op cjp.nl/lowlands.

Heb je zaterdag wel al een kortingscode gehad maar nog geen kaartje kunnen kopen? CJP belooft dat je in dat geval een mailtje krijgt.

5 reacties

  1. Ties

    Ik zelf heb nog een ongebruikte kortingscode en heb een mailtje gekregen dat mensen met al een kortingscode volgende dinsdag nog kaartjes kunnen kopen. Ik hoop dat dat overvloedig dus van toepassing is, al ga ik mijn code niet gebruiken want ik heb mijn kaartje al.

  2. pepijn

    @Proud2BLow zou je die code naar mij willen sturen, ik heb er namelijk geen en dat scheelt al een boel! Emailadres= pepijn_46@hotmail.com

  3. Amyfromthesky

    Ik ga het vrijdag nog eens proberen om een kaartje te bemachtigen en ik hoop dat het nu wél lukt. Heeft iemand nog tips? :p

  4. Kimz

    Nou het is gelukt! Eindelijk ben ik er toch bij :D

  5. Amyfromthesky

    WOOOHOOOOOO Eindelijk! Ik heb een kaartje! Ik kan het zowat niet geloven maar ik heb zojuist het tastbare bewijs dat ik die drie dagen in augustus niet thuis ben vastgehouden. Yeah!

U kunt niet meer reageren.