Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Reguliere tickets Lowlands 2010 uitverkocht

Lowlands 2010 is vrijwel uitverkocht. Zondag 28 februari rond 17.15 uur meldde de festivalorganisatie dat de reguliere tickets weg zijn. Er zijn alleen nog enkele combikaarten (twintig euro duurder, geeft ook toegang tot Walibi, kopen via Eventim en LiveNation) en CJP-kaarten.

In het begin van de middag meldden we al dat de reguliere kaarten via Eventim en LiveNation bijna niet meer te krijgen waren. De organisatie bevestigde dat dus aan het begin van de avond.

Daarmee is Lowlands in een week tijd uitverkocht, met afstand een nieuw record. Vorig jaar duurde het drie maanden. De organisatie liet deze week via Twitter al weten dat de kaartverkoop sneller ging dan vorig jaar, zonder concrete aantallen te noemen. Vorige week zaterdag ging de voorverkoop van Lowlands 2010 van start op de pre-party Llaunch.

De organisatie waarschuwt om geen kaarten op de zwarte markt te kopen. Daar variëren de prijzen inmiddels van 195 euro tot 435 euro voor een ticket.

Update 18.25 uur: ook de combikaarten lijken bijna weg. Op Eventim en LiveNation staan de seinen regelmatig op rood (en héél af en toe op groen).

Update 19.50 uur: Geen paniek, het bleek allemaal een ernstige fout in het ticketsysteem. Er zijn nog 10.000 kaarten beschikbaar. Zie ook ons nieuwsbericht Lowlands toch nog niet uitverkocht.

Het was een lange zondag.

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.