Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands 2011 uitverkocht

De reguliere kaarten voor Lowlands zijn in recordtijd uitverkocht, op zo’n 5.000 CJP-kaarten na. De kaartverkoop begon vanmorgen om 11:00. Dat betekent dat Lowlands in ruim twee uur uitverkocht was; nog sneller dan vorig jaar, toen het acht dagen duurde.

Van Eerdenburg reageerde op de radio; dat fragment kun je hier terugluisteren. Hij noemt de snelle uitverkoop ‘ongekend’.

Volgens Lowlands zijn alle 55.000 kaarten in de verkoop gegaan. Het gaat net als voorgaande jaren weer optreden tegen ‘secondary ticketing’, waarbij grote partijen kaarten worden opgekocht om tegen hogere bedragen door te verkopen. Vorig jaar kwamen daardoor meerdere keren kleine aantallen kaarten (zo’n 500-100 stuks) opnieuw vrij.

Rond 15:00 waren er volgens een CJP-medewerkster nog ruim 5.000 kaarten met CJP-korting beschikbaar. Heb je een CJP-pas, dan heb je dus nog goede kans om zo’n felbegeerd kaartje te bemachtigen.

Update 27 november 16:43: CJP-kaarten zijn nu ook uitverkocht. Heb je nog geen kaartje? Wacht dan de komende tijd af. Er worden in de maanden voor het festival nog kaarten beschikbaar gesteld door de organisatie, en de kans is groot dat je via via nog een kaartje kunt regelen van mensen die kaartjes over hebben. Koop nooit kaarten via zwarthandelaars, je betaalt dan altijd teveel en je hebt kans dat je kaartje ongeldig is of ongeldig gemaakt wordt.

45 reacties

  1. Sergio

    Toch vind ik het vreemd dat ik nog 2 normale kaarten heb kunnen kopen nadat er overal op internet te vinden was dat het uitverkocht zou zijn. Op mijn afschrift staat dat ik m’n kaartjes om 13:27 gekocht heb. Dit bericht is van 13:19.

  2. Gnoe

    het was hel, maar volgens mij heeft bijna iedereen in de crew kaarten weten te bemachtigen, en sommigen enkele extra. We zijn er weer bij!

  3. Rule

    Ik was hier 3 kwart jaar geleden al bang voor, ben ook angstig voor volgend jaar. 7 kwartier frustratie was het wel weer waard!

  4. Sergio

    Ik had m’n eerste 2 kaartjes binnen 5 minuten te pakken en ik heb er om 14:14 nog een kaartje bij weten te kopen. Volgens mij heb ik veel geluk gehad….

  5. idealcrash

    had net kaartje te pakken, blijk je met MasterCard tegenwoordig extra securitycode nodig te hebben die ik alleen met Rabocard kan genereren die thuis ligt…

  6. fl00r

    3 uur bezig geweest voor 3 kaartjes. Bizar :-/
    Heb alleen CJP kaartjes kunnen bemachtigen: 2 op legale manier voor zoon en dochter en 1 voor mijzelf via de code van andere dochter.

  7. Milou

    Hoorde om 2u van verkoop ( Jaa heel erg!) Gelijk op site ingelogd en na een kwartier een kaartje weten te bemachtigen.. Puur geluk??

    * Nog een kaartje te pakken gekregen.. Today is my lucky day I guess… :)

  8. psychedelicmax

    ik ben erbij! samen met 2 van de 15 vrienden!

  9. Tess

    3 tickets gekocht rond half 1 ! Geld is wel afgeschreven maar nog geen mailtje gekregen.. Kan iemand mij vertellen of ik zeker ben van een kaartje?

  10. Nwalker1989

    je moet wel een bevestiging binnenkrijgen volgens mij, misschien in je spam box?

  11. Allard

    Gelukkig.. twee kaartjes weten te bemachtigen. Ben wel benieuwd of het publiek dit jaar anders is dan vorige jaren met die vroege voorverkoop en de snelheid waarmee de tickets weg waren.

  12. fl00r

    @tess Je kunt je kaartjes downloaden (PDF) via je account op ticketservice.

  13. Tess

    @ Floor Ooh pff super! Zat alweer helemaal te stressen haha Thnx!

  14. fl00r

    @tess Ha, ha! Ja, ik weet hoe dat is. Heb vanochtend van 11 tot 2 met het klamme zweethanden achter de pc gezeten. Nu een biertje, op de goede afloop :-)

  15. t0mmyb0y

    Ik heb een kaartje :D

  16. Ferraro

    Tickets zijn binnen. Time to celebrate!

  17. Tom

    JAH! net nog 2 cjp tickets kunnen krijgen (:

    echt niet normaal hoe snel dat gegaan is

  18. @Juustemans

    Logisch dat die site plat lag; zoveel transacties binnen een paar uur kan een site onmogelijk aan (ze zouden gek zijn zulke investeringen te doen voor een festivalletje).

    Achja, dat uurtje pielen voor tickets had ik er graag voor over :)

  19. Plien

    @ Wijkerslooth

    Ik denk wel dat het publiek iets anders is, want volgens mij weet lang niet iedereen waarvoor ze een kaartje hebben gekocht. En er is immers nog niks qua line-up bekend, en als mensen weer verwachten dat de Pussyat dolls komen zitten ze fout..

    EN. Ik vind het echt smerig dat er nu al kaarten op marktplaats staan met woekerprijzen ( 200 euro er bovenop ) met de smoes: Ik heb per ongeluk teveel kaartjes gekocht” Yeah right..

  20. LowLowforLife

    200 euro erboven op das een ding, maar dit mokkel (sorry dames) heeft het helemaal ( denkt zij ) slim bekeken, die heeft gewoon 2 kaartjes gekocht en wil er een auto voor terug :S

    http://link.marktplaats.nl/399784319

  21. Campion

    yes kaartjes binnen!

  22. @Juustemans

    @LowLowforLife Ik heb maar een keer of 10 een bod uitgebracht op haar kaartjes, puur om haar te fucken.

    Echt, mensen die kaartjes opkopen voor de handel mogen ze wat mij betreft gewoon in hun rug schieten.

  23. Plien

    Een auto ruilen voor kaartjes..

    Doe even normaal ! Bah. Vies. Smerig. Stom. Niet eerlijk.

  24. tomaarten

    en wij gaan gewoon

  25. W35537

    Ik zat vanaf 11 uur te kloten en kreeg die twee keer dat ik erdoorheen kwam een “inernal server error”. Bleek het internet van de HvA niet te werken met Ticketmaster. Heb toen met m’n mobiel als router (lees: openbaar maar superlangzaam internet) om half 1 mijn kaart kunnen binnenslepen.

    Heb geluk gehad, maar ben er wel bij (samen met vrijwel héél de vriendengroep en de complete band! (nu hopen dat de ogoNONogo er weer is))

  26. laura

    zijn er nog meer mensen die al uren “Het wachtwoord is niet correct, probeert U het nog eens” krijgen? Is het echt een kwestie van volhouden of is het kansloos??

U kunt niet meer reageren.