Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlander geeft line-up een kleine zeven

Het programma van Lowlands 2010 wordt door onze bezoekers met een 6,9 beoordeeld. De meeste bezoekers (31%) geven het cijfer 7 voor de line-up. Nog eens 28% geeft zelfs een acht en 16% is gematigd tevreden met een 6. In vier weken stemden 1.005 mensen op de poll.

Nog wat statistieken: 3% kent de organisatie de maximale score van een 10 toe en 14% geeft een onvoldoende. Onder de mensen die naast hun stem ook een reactie achterlieten, is de stemming louter positief. Sterker nog: onder hen is het gemiddelde een 8,5. Daar worden vooral Queens Of The Stone Age, Broken Bells en The National genoemd als namen waar naar wordt uitgekeken.

10 reacties

  1. Martijn76

    .

    Net terug van Haldern en daar nog eens bevestigd gezien wat een fijne bandjes er dit jaar op Lowlands staan met als absolute hoogtepunten Villagers en Sleepy Sun. De enige goede reden om af en toe naar de Alpha te gaan is om alvast in de buurt van het charlie podium te zijn ;-)

U kunt niet meer reageren.